Прилагоден пристап за сложени правни прашања во Бизнис. Корпоративно. Граѓанско.

Надминување на деловните предизвици и изработка на правни решенија.

Контактирајте не
Бизнис
Водење низ правните комплексности за постигнување на успех.
Корпоративно
Вашиот партнер во корпоративните правни стратегии.
Граѓанско
Решавање на спорови со правна експертиза.

Бизнис право

Постигнување на правен успех за вашиот бизнис преку стратешко планирање.

Наплата на побарувања
Вратете го она што со право е ваше.
Работни односи
Заштита на вашиот бизнис и вработени.
Деловни договори
Создавање цврсти правни основи.
Интелектуална сопственост
Заштита на вашите иновации.

Корпоративно право

Поддршка на корпорациите со правна експертиза.

Корпоративно управување
Сигурност за етичко и правно однесување.
Спојувања и превземања
Водење низ транзиции.
Корпоративни промени
Прилагодување на деловните потреби.
Правна длабинска анализа
Темелни евалуации за добро информирани избори.

Граѓанско право

Решавање на правни спорови со прецизност.

Договорно право
Состав на договори.
Закон за прекршоци
Заштита на интереси.
Имотно право
Управување со имотните права и спорови.
Закон за лична повреда
Застапување за правата на жртвите од повреди.

Тим

Запознајте ги посветените професионалци кои ја истакнуваат нашата адвокатска канцеларија.

Бојан Ваневски
Бојан Ваневски

Партнер

Скопје, Македонија

Адриана Ваневска
Адриана Ваневска

Партнер

Скопје, Македонија

Тања Трајкова
Тања Трајкова

Правен соработник

Скопје, Македонија

Новости

Останете информирани.

Сите новости

Контакт

Доколку имате некаква потреба од консултации пишете ни.

  Телефон
  +389 78 220 862
  Адреса
  бул. Борис Трајковски, бр.24, л.7, 1000 Скопје, Македонија
  Е-пошта
  lawyer@vanevski.mk