За Нас

Основана во 1992 во Скопје, Македонија

Нашата приказна

Прилагоден пристап за сложени правни прашања.

Image link

Мисија

Во Адвокатската канцеларија Ваневски, нашата визија е да бидеме камен-темелник на правната извонредност, обезбедувајќи иновативни и клиентски ориентирани правни решенија. Ние се стремиме да воспоставиме репутација како динамична и напредна адвокатска фирма која поставува нови стандарди во правната индустрија. Нашата визија се протега надвор од конвенционалните правила, бидејќи имаме за цел да бидеме во првите редови на правните достигнувања, прифаќајќи ја технологијата и прогресивните стратегии за подобро да им служиме на нашите клиенти. Замислуваме правна практика каде што интегритетот, професионалноста и непоколебливата посветеност се спојуваат за да обезбедат неспоредливи правни услуги. Како тим, ние сме посветени на поттикнување на средина која поттикнува континуирано учење и раст, обезбедувајќи нашите адвокати да бидат во тек со развојот на правните пејзажи. Нашата визија не е само обезбедување на правен совет; се работи за создавање трајни партнерства со нашите клиенти, разбирање на нивните уникатни потреби и зајакнување на нив со информирани законски решенија.

Визија

Во Адвокатската канцеларија Ваневски, нашата визија е да бидеме камен-темелник на правната извонредност, обезбедувајќи иновативни и клиентски ориентирани правни решенија. Ние се стремиме да воспоставиме репутација како динамична и напредна адвокатска фирма која поставува нови стандарди во правната индустрија. Нашата визија се протега надвор од конвенционалните правила, бидејќи имаме за цел да бидеме во првите редови на правните достигнувања, прифаќајќи ја технологијата и прогресивните стратегии за подобро да им служиме на нашите клиенти. Замислуваме правна практика каде што интегритетот, професионалноста и непоколебливата посветеност се спојуваат за да обезбедат неспоредливи правни услуги. Како тим, ние сме посветени на поттикнување на средина која поттикнува континуирано учење и раст, обезбедувајќи нашите адвокати да бидат во тек со развојот на правните пејзажи. Нашата визија не е само обезбедување на правен совет; се работи за создавање трајни партнерства со нашите клиенти, разбирање на нивните уникатни потреби и зајакнување на нив со информирани законски решенија.

Тим

Запознајте ги посветените професионалци кои ја истакнуваат нашата адвокатска канцеларија.

Бојан Ваневски
Бојан Ваневски

Партнер

Скопје, Македонија

Адриана Ваневска
Адриана Ваневска

Партнер

Скопје, Македонија

Тања Трајкова
Тања Трајкова

Правен соработник

Скопје, Македонија

Дали барате професионален совет за вас или вашиот бизнис?